Elevplads hos Optimus Anlæg

Søger du elevplads som anlægsgartner, bør du kigge i retning af Optimus Anlæg A/S. Vi tilbyder elevplads med løn allerede efter folkeskolen (på 1. grundforløb).

Hos os får du frihed under ansvar, pensionsordning, sundhedsordning i både arbejds- og fritid, gode arbejdstider, kørepenge, betalt dine bøger på studiet, betalt din studietur… og sidst, men ikke mindst får du muligheden for at deltage i en række fede fællesarrangementer med dine kolleger.

Vores base er i Slagelse, men du møder ind på pladserne.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du søger elevplads som anlægsgartner, eller hvis du overvejer at blive anlægsgartner og ønsker at komme i praktik hos os for at prøve kræfter med faget.

Kontakt vores elev-ansvarlige, Peter Østergaard på mobil: 25 43 43 83

Udlært i maj måned 2024

Stort tillykke til vores dygtige elev, Mads, som netop har afsluttet sin svendeprøve i fineste stil og nu har titel af anlægsgartner.

Mads har til vores store glæde valgt at fortsætte hos Optimus Anlæg A/S.

Udlært i oktober måned 2022

Vores 2 dygtige elever, Oliver og Kasper har i oktober måned bestået deres svendeprøve med bravour og kan nu kalde sig for anlægsgartnere.

Vi er superglade for, at Oliver har valgt at fortsætte hos Optimus Anlæg A/S og ønsker Kasper held og lykke i sit videre arbejdsliv.