Kære kunde

Siden Optimus Anlæg A/S spirede frem i juli måned 2015, har vi udført en masse spændende projekter for mange forskellige kunder.
Mange af kunderne har vi løst flere projekter sammen med.

Det tager vi som et udtryk for, at det arbejde som Optimus Anlæg A/S udfører og leverer, taler deres eget tydelige sprog, og at vi når ud over kanten med vores budskab.

Optimus Anlæg lever efter at skabe værdi. For dig, for hinanden og for vores virksomhed. Vores værdigrundlag afspejler tillid til hinanden, fordi vi mener at nøgleordet i byggebranchen skal være tillid, og at vi skal have respekt for hinandens arbejde.

Optimus Anlæg A/S vil altid søge løsningen, frem for konflikten.

Vores kerneområder

Optimus Anlæg A/S sætter en ære i altid at levere vores kunder en unik ydelse indenfor de kerneområder, hvor vi har specialiseret os:

Vi er autoriseret som kloakmester. I forlængelse af dit anlægs-projekt er vi derfor i stand til at udføre alle tilstødende kloak- og ledningsarbejder. Det er selvsagt både en fordel for dig som kunde og for os som den udførende entreprenør. Det bedste resultat for alle opnås ved en god relation, et godt samarbejde samt din og vores glæde for det endelige resultat, når projektet er afsluttet. Vi går ind for tillid til hinanden. Derfor vil Optimus Anlæg A/S altid søge løsningen frem for konflikten.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt, og glæder os til at høre fra dig.

Nyanlæg

Vi søger alle løsningen, fremfor konflikten. Når vi møder en udfordring, er vores fokus at løse knuden, i stedet for at slå flere knuder. Vores erfaringsbank bugner på store nyanlægsopgaver.

Renovering

Renoveringsopgaver udgør størsteparten af det arbejde, som Optimus Anlæg A/S udfører. Vores medarbejdere har derfor solide kompetencer og god erfaring med den type arbejdsopgave, hvilket medfører høj kvalitet og en værdifuld sparring.

Taghave / Grønt tag

De grønne miljørigtige tage bliver mere og mere populære og med god grund. Vi har et fast team og uddannede taggartnere, som udfører alle vores opgaver med taghaver / grønne tage.

LAR / Kloak

Hos Optimus Anlæg A/S har vi omfattende erfaring med Lokal Afledning af Regnvand / Lokal Anvendelse af Regnvand. Vores horisont udvides hele tiden, i takt med at området bliver bedre og bedre belyst, og metoden derfor bliver mere og mere anvendt.

– Lindevangskolen, håndtering af 1.500 m3 vand i skolegården ved hjælp af faskiner og opstuvning på terræn, og i forbindelse hermed; nyindretning med forsænket areal, siddekanter og ny beplantning

Vores værdigrundlag hedder K.A.N.T.

 • Kvalitet

  .. er helt fundamentalt. Vi påtager os kun sager/projekter, som vi fagligt kan stå inde for.

 • Ansvarlighed

  .. er altafgørende. Vi tager alle ansvar for at løfte vores del af aftalen samt leve og efterleve vores værdier.

 • Nærhed

  .. genererer ansvar, som igen skaber større arbejdsglæde.Vi værdsætter engagement og interesse for hinanden.

 • Troværdighed

  .. er nerven, og det er for os super-vigtigt at holde ord. Vi står ved vores ord og en aftale er en aftale!